• For å bygge gode liv bygger vi varige, smarte og funksjonelle boliger i levende nabolag

Drangsvann

Med Drangsvann har vi en visjon om å bygge Norges beste nabolag. Her vil det komme totalt opp mot 2000 boliger, fem barnehager og nye skoler. Dette skal bli et bærekraftig nærmiljø for alle.

Drangsvann er et av Sørlandets største og mest spennende boligprosjekt. Her i det populære området Randesund mellom Sørlandsparken og sentrum vil det på sikt bo 6000 mennesker. Derfor må vi bygge et samfunn alle generasjoner skal trives i. I takt med utbyggingen planlegger vi i tillegg til god infrastruktur, også bryggeanlegg, oppvekstsenter, sykehjem og nye idrettsanlegg. Med Drangsvann skal vi vise moderne, grønn byutvikling i praksis. Prosjektet eies i fellesskap med Petter Stordalens Strawberry Equity.

Byggetrinn 1 på Drangsvann (Sukkevannslia) nærmer seg utsolgt , men det er fremdeles mulighet til å skaffe seg en leilighet eller et familievennlig rekkehus. Solrike tomter i naturskjønne omgivelser er gjennomgangsmelodien for hele det attraktive området i Randesund. Nå er tomtene i byggetrinn 2 (Benestadfeltet) i ferd med å ferdigstilles, og legges fortløpende ut for salg. De første beboerne har flyttet inn for lengst, og nå gleder de seg til å få enda flere gode naboer.

 

 

Kunne du tenke deg å bo her?

Registrer din interesse og last ned prospekt her.