• For å bygge gode liv bygger vi varige, smarte og funksjonelle boliger i levende nabolag

Våre prosjekter

KART

Sætertunet

I Nordstrandveien 51 mfl. på Sæter planlegges 112 nye boliger på Sæter. Sætertunet skal bli et foregangsprosjekt for vellykket bymessig fortetting og bidra til styrking av Sæterkrysset og områdeløft for Sæter som urbant lokalsenter. 

Poppelhagen

Poppelhagen vil ligge sentralt, men skjermet på Sæter, Nordstrand og bestå av 121 leiligheter fra 35 – 142 kvm med høy bokvalitet.

Villa Sæter

Villa Sæter er plassert i hjørnet til det nye boligprosjektet Poppelhagen, med fantastiske sol og utsiktsforhold. Villa Sæter ligger tilbaketrukket fra Sæterkrysset inntil en stor og frodig hage. I første etasje kommer det nye, moderne Nordstrand Seniorsenter. Hele prosjektet hadde byggestart i august 2022 og det moderne leilighetsbygget på fire etasjer ferdigstilles i 2024.

Løvens Kolle

Unike kvaliteter på Ullernåsen i Oslo. Første byggetrinn er utsolgt og ferdigstilles i 2022. Det neste byggetrinnet heter Løvens kolle og består av 5 eneboliger i tegl, også tegnet av R21 Arkitekter.

Løvens Hage

Unike kvaliteter på Ullernåsen i Oslo. Byggetrinnet består av 6 eneboliger i tegl med moderne og særpreget arkitektur tegnet av R21 Arkitekter. Løvens Hage ble nominert for Oslo Bys arkitekturpris i 2023. 

Harbitzkvartalene

Et steinkast unna Skøyen stasjon kommer nye kvartaler med boliger, kontor, handel og et etterlengtet parkdrag på 400 meter. 

Drangsvann

Med Drangsvann har vi en visjon om å bygge Norges beste nabolag. Her vil det komme totalt opp mot 2000 boliger, fem barnehager og nye skoler. Dette skal bli et bærekraftig nærmiljø for alle.

Gurines Hage

Ved vakre Hamresanden utenfor Kristiansand er det ført opp 127 seniorleiligheter fra 74 til 150 kvm. Stort fokus på fellesarealer. Norges mest miljøvennlige byggeprosjekt.

Hånes Panorama

Med fantastisk utsikt over innseilingen til Kristiansand ligger dette ferdigstilte boligprosjektet på 61 leiligheter mellom 69 og 171 kvm. Lyse, moderne leiligheter med panoramavinduer.

Lundsletta

Agate Utvikling, Rema Etablering Sør, Spenst Holding og Kristiansand Næringsselskap har kjøpt flere utviklingseiendommer sentralt på Lund i Kristiansand. Eiendommene inngår i reguleringsplanen for Marviksletta og planlegges utviklet til bolig- næringsformål i nær fremtid. Prosjektet vil bestå av ca. 250 – 300 boliger og 3 000 – 4 000 m2 handel og service.