• For å bygge gode liv bygger vi varige, smarte og funksjonelle boliger i levende nabolag

Våre prosjekter

KART

Gurines Hage

Ved vakre Hamresanden utenfor Kristiansand er det ført opp 127 seniorleiligheter fra 74 til 150 kvm. Stort fokus på fellesarealer. Norges mest miljøvennlige byggeprosjekt.

Hånes Panorama

Med fantastisk utsikt over innseilingen til Kristiansand ligger dette ferdigstilte boligprosjektet på 61 leiligheter mellom 69 og 171 kvm. Lyse, moderne leiligheter med panoramavinduer.

Drangsvann

Med Drangsvann har vi en visjon om å bygge Norges beste nabolag. Her vil det komme totalt opp mot 2000 boliger, fem barnehager og nye skoler. Dette skal bli et bærekraftig nærmiljø for alle.

Harbitzparken

Sentralt på Skøyen rett ved stasjonen til den nye Fornebubanen kommer dette arkitektonisk spennende prosjektet som kan telle opp mot 600 boliger samt barnehage og noe næring.

Poppelstien

Sentralt ved Sæter-krysset i Oslo, men likevel skjermet og fredelig kommer boligprosjektet Poppelstien, i overkant av 120 boliger i lavblokker med en flott park i sentrum.

Løvens Hage

Unike kvaliteter på Ullernåsen i Oslo. 6 eneboliger i tegl med moderne og særpreget arkitektur tegnet av R21 Arkitekter. Boligene har flere og varierte uterom som atrium, hage, franske balkonger og takterrasse med vidstrakt utsikt over Oslofjorden.