• For å bygge gode liv bygger vi varige, smarte og funksjonelle boliger i levende nabolag

Våre prosjekter

KART

Gurines Hage

Ved vakre Hamresanden utenfor Kristiansand er det ført opp 127 seniorleiligheter fra 74 til 150 kvm. Stort fokus på fellesarealer. Norges mest miljøvennlige byggeprosjekt.

Hånes Panorama

Med fantastisk utsikt over innseilingen til Kristiansand ligger dette ferdigstilte boligprosjektet på 61 leiligheter mellom 69 og 171 kvm. Lyse, moderne leiligheter med panoramavinduer.

Drangsvann

Med Drangsvann har vi en visjon om å bygge Norges beste nabolag. Her vil det komme totalt opp mot 2000 boliger, fem barnehager og nye skoler. Dette skal bli et bærekraftig nærmiljø for alle.

Harbitzparken

Sentralt på Skøyen rett ved stasjonen til den nye Fornebubanen kommer dette arkitektonisk spennende prosjektet som vil bli opp mot 600 boliger samt barnehage og noe næring.

Poppelhagen

Poppelhagen vil ligge sentralt, men skjermet på Sæter, Nordstrand og bestå av 121 leiligheter fra 35 – 142 kvm med høy bokvalitet.

Løvens Hage

Unike kvaliteter på Ullernåsen i Oslo. Første byggetrinn er utsolgt og ferdigstilles i 2022. Byggetrinnet består av 6 eneboliger i tegl med moderne og særpreget arkitektur tegnet av R21 Arkitekter. 

Løvens Kolle

Unike kvaliteter på Ullernåsen i Oslo. Første byggetrinn er utsolgt og ferdigstilles i 2022. Det neste byggetrinnet heter Løvens kolle og består av 5 eneboliger i tegl, også tegnet av R21 Arkitekter.

Sætertunet

I Nordstrandveien 51 mfl. på Sæter planlegges 112 nye boliger på Sæter. Sætertunet skal bli et foregangsprosjekt for vellykket bymessig fortetting og bidra til styrking av Sæterkrysset og områdeløft for Sæter som urbant lokalsenter.